DOUBLEPOW-alkalinebatterijen worden vervaardigd met behulp van gepatenteerde Japanse technologie en bieden prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid voor alledaagse elektronische apparaten.

Door gebruik te maken van onze eigen technologie zijn deze accu’s voorzien van een uitstekende bescherming tegen lekkage tijdens opslag en bij maximale ontlading.

De batterijen worden in Indonesië vervaardigd met behulp van Japanse technologie.

Uitstekende prestaties, valita en prestatie getest.

DOUBLEPOW-alkalinebatterijen gaan langer mee dan sommige van de beste fabrikanten op de markt.

Batterijen zijn geschikt voor krachtige apparaten met een hoog stroomverbruik, maar ook voor apparaten met een laag stroomverbruik.

Minimale houdbaarheid: 10 jaar

De batterijen hebben een gepatenteerde 3-laags en een extra laag tussen de nikkel- en ijzerlagen in de kathode van de batterij. Het resultaat is een langere houdbaarheid door minder zelfontlading.

De puls- en negatieve pool van de batterijen blijven permanent in contact met de apparaten dankzij de unieke verwerking van de positieve en negatieve contactoppervlakken.

Dit beschermt tegen de vorming van oppervlakteweerstand van de polen, zelfs wanneer de batterijen lange tijd worden opgeslagen bij hoge temperaturen tot 71 °C en een luchtvochtigheid tot 90%.

Deze batterijen onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit en uitstekende prijs. Wij bieden allerlei soorten batterijen aan. Alkalische en oplaadbare typen.

U koopt alleen bij ons!!!